BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Bezár egy különleges pesti étterem a nyáron

Muszáj volt meghoznunk ezt a kínzó döntést, éttermünk júliussal bezárul, az Enso csapata határozatlan időre visszavonul – jelentette be a szaksajtó által csúcskategóriás gasztrokocsma és egy japán izakaja sajátos elegyeként meghatározott vendéglátóhely a visszaszámlálás megkezdését.

A főváros újabb kedves helye köszön el a közönségétől júliusban – szúrta ki az Ensö étterem bezárásának hírét a Borsmenta, megjegyezve, hogy „nagyon fog hiányozni ez a különleges árnyalat a budapesti palettáról”.

Ensö
Az Enso egy VIII. kerületi bérház udvarában kínált különleges ízutazást Japánba / Fotó: Borsmenta

Az Enso a józsefvárosi Baross utcában, egy klasszikus régi pesti bérház belső udvarában üzemel.

A még néhány hétig nyitva tartó helyet szuperlatívuszokban búcsúztatják, a róla megjelent korábbi írások 

mindegyike különleges gasztronómiai kalandként

ajánlotta a vendégek figyelmébe.

Talán nem elég hatásosan, miután kénytelenek bezárni.

Aki valaha járt ott, tudja, hogy az Enso nem csupán egy csúcskategóriás gasztrokocsma és egy japán izakaja sajátos elegye

egy csodálatosan átalakított indusztriális térben, hanem olyan hely is, ahol a személyzet kedves profizmussal vezet végig bennünket a gasztronómiai kalandon, és közben nem fukarkodik a mosolyokkal – méltatja a bezáró helyet a gasztroportál.

Azt javasoljuk, aki még nem járt náluk, gyorsan foglaljon asztalt, nehogy lemaradjon élete egyik legemlékezetesebb étkezéséről.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.