BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Budapesten új diszkontbenzinkutat nyitott az Auchan – ilyen töltőállomásuk még nem volt

Új benzinkúttal bővült az Auchan hálózata. A csepeli az első olyan töltőállomás, amely nem Auchan-áruház mellett található, ezért mellette egy újszerű választékkal rendelkező benzinkútshopot is üzemeltet a vállalat szezonális termékekkel.

Csepelen új diszkontbenzinkúttal bővítették az Auchan hálózatát, amely az első olyan töltőállomás, amelyet nem Auchan-áruház mellett nyitottak. A modell is eltér az eddigi Auchan-kutakétól, mert itt – éppen azért, mert nem az üzlet közvetlen közelében van – egy benzinkútshopot is üzemeltet a vállalat, amelynek kínálatát a fogyasztói igényeknek megfelelően szezonális termékekkel, most például készételekkel és grilltermékekkel is feltöltik. Az üzemanyagárak viszont ugyanazok, mint a többi Auchan-benzinkúton, itt is a tőlük megszokott diszkontáron adják az üzemanyagot. 

diszkont benzinkút
Új diszkontbenzinkút várja az autósokat Csepelen / Fotó: Auchan Magyarország

Új diszkontbenzinkút az Auchan hálózatában

Az eddigiekhez képest más modellen alapul az Auchan legújabb csepeli töltőállomása. Eddig az volt a koncepció, hogy minden Auchan áruházhoz tartozzon benzinkút is azért, hogy az áruházba betérők a vásárlás mellett kedvező árú tankolással is csökkenthessék kiadásaikat. Csepelen 2015 óta üzemel töltőállomás, amely a szigetszentmiklósi Auchan vonzáskörzetének vásárlóit szolgálja ki. 

Legújabb egységüket a Kántor úton nyitották meg. Egy automata, két hagyományos és két nagynyomású szigeten lehet tankolni benzint, dízelt és smart dízelt.

diszkont benzinkút
A vállalat újdonságként egy shopot is nyitott a diszkontbenzinkút mellett / Fotó: Auchan Magyarország

Újdonság: a benzinkútshop

Az új létesítményben

a megszokott kávé, üdítő, szendvics és egyebek mellett szezonális termékek, most például grill- és készételek is szép számmal lesznek, az üzlet területe 150 négyzetméteres, ahol összesen 1150 terméket árulnak.

Lucenko Viktória, az Auchan vezérigazgatója elmondta, hogy figyelemmel kísérik a vásárlói szokásokat, a különböző generációk igényeit, és ezzel párhuzamosan tanulmányozzák az új bolttípusokat is. 

Célunk, hogy Magyarországra olyan innovatív üzlettípusokat hozzunk be, amelyekkel még közelebb kerülhetünk a vásárlókhoz. A mostani benzinkútunk is ennek a koncepciónak a része, ahol a kínálatunkat az előzetes fogyasztói igényfelmérés szerint alakítottuk ki

– jelezte a vezérigazgató.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.