BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A MÁV ingyenes Volánbusz-járatokkal készül a Forma–1-re

A MÁV figyelembe veszi a megnövekedett utasforgalmat a Forma–1-es futam idején.

A Formula–1 Magyar Nagydíj idején – július 19–21. között – a H8-as HÉV megnövelt kapacitással közlekedik, a Volánbusz ingyenes szurkolói járatokat indít, esténként pedig az emeletes KISS és modern FLIRT motorvonatok segítik a hazajutást Gödöllőről – közölte a MÁV Zrt..

Forma 1
Hungaroring
MÁV
Volánbusz
A Forma 1-es futamra jegyet váltók ingyen utazhatnak a MÁV-val / Fotó: AFP

A közlemény szerint a Magyar Nagydíj alkalmából F1 Travel Pass néven is megvásárolható Pest Vármegye24 napijegy a MÁV-Volán csoport minden érintett helyközi járatán érvényes, a Budapesti Közlekedési Központ járataira pedig a 30 napos Pest vármegyebérletet érdemes megváltani.

A MÁV-Volán csoport a Budapestre utazóktól azt kéri, hogy a gördülékenyebb hazajutás érdekében Gödöllőn a Volánbusz különjáratairól a MÁV-Start modern és klimatizált motorvonataira szálljanak át, melyek 30-40 perc alatt érnek a Keleti pályaudvarra, ezzel is tehermentesítve a MÁV-HÉV várhatóan telített szerelvényeit.

A jegyvásárláshoz érdemes a MÁV-applikációt használni, az utazás megtervezéséhez pedig az EMMA, a vadonatúj térképes útvonaltervező nyújt segítséget – írták. Közölték azt is, hogy a Magyar Nagydíjat érintő minden információ elérhető a https://www.mavcsoport.hu/F1 linken.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.