BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Kedvezményeket szüntet meg a Revolut

A fizetős ügyfeleket érinti kellemetlenül a cég döntése. A Revolut a SmartDelay-t és a pénzvisszatérítést is megszünteti.

A Revolut előbb az Egyesült Királyságban, majd később Magyarországon is megszüntet több fontos előfizetői előnyt, így a SmartDelay szolgáltatást és a pénzvisszatérítést a kártyás fizetéseknél.

revolut
Fotó: Revolut

A Revinfo.hu írása szerint 2024. szeptember 16. napja után a SmartDelay már nem lesz elérhető a Revoluton, sem a Revolut Premium, sem a Metal csomag előfizetőinek.

Nincs több ingyenes váróterem járatkésés esetén

Az előbbi legalább egyórás járatkésés esetén biztosított ingyenes prémium várótermi belépőt a repülőtereken, amire a Premium és a Metal csomag ügyfelei voltak jogosultak, az előbbiek egy, az utóbbiak három kísérőt is magukkal vihettek.

Szeptember 16. után a Premium csomagban a Standard csomaghoz képest több mint 35 százalékos kedvezménnyel továbbra is elérhetők lesznek a reptéri várótermek, járatkéséstől függetlenül.

A pénzvisszatérítés is megszűnik

A Revolut Ultra és Metal csomagban kínált, az EU-ban 0,1 százalékos, az unión kívül 1 százalékos, kártyás fizetések után kínált pénzvisszatérítések is szeptember 16-tól szűnnek meg, ezeket a RevPontok váltják fel, amelyek a múlt hónap óta érhetők el a magyar felhasználók számára.

Az ingyenes Standard csomagban ötezer, a Premium csomagban kétezer, a Metal csomagban ezer, az Ultra csomagban ötszáz forint elköltése után jár egy pont, amit légi mérföldekre, szállásokra vagy online vásárlások kedvezményeire lehet beváltani.

A változással párhuzamosan díjmentesen le lehet mondani a drágább csomagokat szeptember 16. előtt, és ingyenesre váltani.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.