BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Marco Rossi nyaral és kesereg - Amalfi partjain piheni ki az Eb-t

Hazájában, Olaszországban piheni ki az Eb fáradalmait Marco Rossi. A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya Amalfi partjainál nyaral feleségével, Mariellával. A napokban egy praianói szállodatulajdonos testvérpárral készült közös fényképe, az egyik testvér, Salvatore Gagliano azt írta: Rossi még mindig kesereg az Eb miatt.

Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya Olaszországban pihen. Egy praianói szállodatulajdonos testvérpár egyik tagja, Salvatore Gagliano szerint Rossiban még mindig van keserűség az Eb-szereplés miatt. 

Marci Rossi
Marco Rossi Amalfi partjainál pihen / Fotó: Koncz Márton / Nemzeti Sport

Marco Rossi feleségével, Mariellával néhány napja a dél-olaszországi Amalfi-parton pihen, a hely csupán pár kilométerre van attól a helytől, ahol nemrég Szoboszlai Dominik és barátnője, Buzsik Borka is nyaralt. Egy olasz lap arról számolt be, hogy Rossi a csodálatos környezet miatt választotta ezt a helyszínt a pihenésre és a feltöltődésre, mielőtt visszatér Magyarországra az új célok érdekében – írja az Origo

Elutazása előtt, még július 3-án, hosszabb Facebook-bejegyzésben osztotta meg gondolatait a szurkolókkal azután, hogy a hazai szövetség bejelentette, az olasz szakember marad a posztján.

Szeptemberben ugyanis már kezdődik a Nemzetek Ligája (Németország, Hollandia és Bosznia-Hercegovina lesz a magyar válogatott ellenfele), jövőre pedig a 2026-os világbajnokság selejtezőire kerül sor.

Egy július 11-i Facebook-bejegyzésben egy praianói szállodatulajdonos testvérpárral szerepel: Genny és Salvatore Gaglianóval. 

Salvatore Gagliano a bejegyzésben Rossiról megjegyezte:

Még mindig van benne némi keserűség Georgia Portugália felett aratott váratlan győzelme miatt, ami azt jelentette, hogy nem jutottak tovább a nyolcaddöntőbe

– idézte a Bors a futballhoz ezer szállal kötődő hoteltulajdonos testvérpár egyik tagját, aki nem mellesleg a dél-olasz Campania régió fociszövetségének vezetője is. A Gagliano fivérek egyben sok szerencsét kívántak a jövőben a Misternek.

Rossi 2018 nyara óta irányítja a válogatottat, amely tavaly – 1985 után először – egyenes ágon jutott ki egy nagy tornára, miután veretlenül végzett az Európa-bajnoki selejtezőcsoportja élén. A németországi Eb-n a magyarok Svájctól 3-1-re, a házigazdáktól pedig 2-0-ra kikaptak, és bár Skóciát – Csoboth Kevin 100. percben rúgott góljával – 1-0-ra legyőzték, nem jutottak a nyolcaddöntőbe.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.