BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok
Ján Hrivňák OMV

Magyar helyett szlovák vezetője lesz az OMV Hungáriának

Az új ügyvezető felelősségi körébe tartozik az OMV Hungária Kft. magyarországi töltőállomásainak működtetése. Célja, hogy vezetésével az OMV erősítse itthoni pozícióját.

Júliustól Ján Hrivnák látja el az OMV Hungária Kft. ügyvezető igazgatói és kiskereskedelmi üzletágvezetői feladatait – közölte a vállalat. A szakember mintegy tíz éve dolgozik az OMV-nél, ahol az elmúlt több mint három évben a regionális kártyaüzletágat irányította.

Ján Hrivňák OMV
Az OMV Hungária új ügyvezetője Ján Hrivnák lesz / Fotó: OMV

Ján Hrivnák Balogh Tibort váltja az OMV Hungária élén, aki az OMV-n belül cégvezetőként folytatja pályafutását. A szlovákiai születésű szakember felelősségi körébe tartozik az OMV Hungária Kft. 203 magyarországi töltőállomásának működtetése. Hrivnák a pozsonyi Comenius Egyetem stratégiai menedzsment szakán szerzett mesterdiplomát és folyékonyan beszél magyarul.

Az egyetemi éveket követően először az IBM-nél, majd a Holcim csoportnál építette karrierjét. Ezekben a cégekben elsősorban értékesítéssel, logisztikával, valamint ellátásilánc-menedzsmenttel kapcsolatos feladatokat látott el. A Holcimnél előbb négy országért felelős beszerzési szakemberként, később tíz országot lefedve kategóriamenedzserként ért el sikereket.

Az OMV cseh, szlovák és magyar leányvállalatainál kezdetben menedzseri pozíciókat töltött be, majd üzemanyagkártyákért felelős regionális értékesítési vezetőként dolgozott a cégnél.

Erősítené itthoni jelenlétét az OMV

„Izgatottan várom a kihívást, hogy a Magyarország mobilitásában meghatározó szerepet betöltő vállalatot, az OMV Hungáriát vezethessem” – mondta Ján Hrivnák. Hozzátette: „A vállalat megújuló arculatával összhangban mindent megteszek azért, hogy a nemzetközi vállalati stratégiát követve az OMV Hungária a fenntartható mobilitás támogatásának megkerülhetetlen szereplőjévé váljon Magyarországon.”

Ajánlott videók

Továbbiak

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.