BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Ebben a városban már indul is a fűtésszezon

A hirtelen lehűlt időjárás miatt korábban, már a hétvégén megkezdődik a fűtési szezon Oroszlányban.

Szó szerint ránk rúgta az ősz az ajtót. Az 1 héttel ezelőtti 30-35 fok már csak szép emlékként él a fejünkben. Olyan drasztikusan lehűlt a levegő így szeptember első felében, hogy Oroszlányban már el is indítják a fűtésszolgáltatástszámolt be róla a kemma.hu.

District,Heating,Pipelines,Lead,From,The,Cogeneration,Plant
Korbban indul a távfűtési szezon Oroszlányban
Fotó: Shutterstock

A fűtésszezon szeptember 15-én indul a városban. A szolgáltató fontos kérést is intézett a fogyasztókhoz. Mint jelezték, a távfűtés zavartalan indítása érdekében a radiátorszelepeket a fűtés elindításkor teljesen nyitott (5-ös) állásban kell hagyni. A légbuborékok miatt még további egy-két napig maximum állásban kell legyenek a radiátorszelepek.

Azokon a helyeken, ahol a a szolgáltatás indítását követően még nem igénylik a fűtést, a lakóközösség közös képviselője által aláírt nyilatkozat alapján kérhetik annak leállítását. Abban a társasházban pedig, ahol még felújítás zajlik, nem is indítják el a fűtést hétvégén.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.