BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Borul a vasúti közlekedés - ismét vonat elé hajtott egy autó

Az Egyekről Füzesabonyba 4:54-kor elindult személyvonattal (6620) ütközött egy személygépkocsi Poroszlón, egy andráskereszttel jelzett átjárónál. Senki sem sérült meg a balesetben - közölte a Mávinform.

A helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt – várhatóan 8-9 óráig – szünetel a forgalom Poroszló és Tiszafüred között, emiatt pótlóbusz fogja szállítani az utasokat ezen a szakaszon. A Debrecen-Füzesabony vonalon jelentősen hosszabb eljutási időre kell számítani. A Füzesabonyból Debrecenbe 7:35-kor induló vonat (6627) csak Poroszló és Debrecen között közlekedik. A vonat helyett a teljes útvonalon közlekedő, Füzesabonyból késve induló pótlóbusz is szállítja az utasokat. 

A Füzesabonyból Debrecenbe 4:57-kor elindult vonat (6639) helyett Poroszló és Debrecen között közlekedik pótlóbusz. A Debrecenből Füzesabonyba tartó, Tiszafüredről 6:11-kor továbbinduló vonat (6630) helyett Tiszafüred és Füzesabony között szállítja pótlóbusz az utasokat.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.