BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Kecskeméti beruházását is felülvizsgálja a Daimler?

Minden tervezett beruházását, így magyarországi projektjét is felülvizsgálja a Daimler – értesült CNBC televíziós csatorna.

A Stuttgarter Zeitung azt írja, hogy a Daimler a tervezett nagyobb külföldi beruházásai közül azokat fogja mindenképpen megvalósítani, amelyek a benzinnel és dízellel szembeni alternatív meghajtásokra épülnek - ilyen gyárak épülnek például Kínában, Indiában.

Kecskeméten alacsonyabb fogyasztású, kisebb Mercedesek gyártását tervezik, az üzem 2012-ig épülne fel az eredetei tervek szerint. Az ITD Hungary ugyanakkor bejelentette, hogy december 5-én, Kecskeméten autóipari beszállítói konferenciát szervez.

A konferencián a Daimler AG, a Magyar Suzuki Zrt., a General Motors, és az Audi beszerzési vezetői ismertetik a beszállítóvá válás feltételeit. A beszállítási tapasztalataikat pedig autóipari beszállítók – így például a Knorr-Bremse – osztja majd meg a hallgatósággal.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.