BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Az Otthon Centrum az év franchise-hálózata

Az Otthon Centrum (OC) érdemelte ki az Év franchise-hálózata elismerést – közölte a Magyar Franchise Szövetség. Az OC Magyarország 2004 óta tagja a szakszövetségnek. A rendszerben jelenleg 116 franchise-iroda működik Budapesten és vidéken, hosszú távon pedig nagyjából 80 fővárosi és 60 országos iroda kialakítását tűzték ki célul.

Az Év dinamikusan fejlődő, fiatal franchise-hálózata kategória győztese a Katedra Nyelviskola hálózata lett. Az Év legsikeresebb franchise-átvevője díjat Lévai László, a Lévai Kft. ügyvezetője, a Duna House franchise-rendszer debreceni átvevője kapta. Az Év fiatal, sikeres franchise-átvevője díjat Sármány Zoltán nyerte el, a Herbária franchise-hálózat partnere.

Évente számos új hálózat jön létre, s egyre több nagy külföldi rendszer lép be a hazai piacra. A szövetség felmérése szerint jelenleg több mint 400 a franchise-rendszerben működő hálózatok száma. VG

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.