BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Orbán: az MSZP kudarcot kudarcra halmoz - Semmi jóval nem kecsegtetett a Fidesz-vezére

"Az elnök úr kérdezett, én meg válaszoltam" - így írta le Orbán Viktor a Sólyom László köztársasági elnökkel folytatott egyórás megbeszélését, amit ma folytattak a válság nyomán kialakult helyzetről, a köztársasági elnök kezdeményezésére.

A Fidesz elnöke a találkozót követően úgy nyilatkozott: arról beszélt a köztársasági elnöknek, hogy az MSZP nem érti a világot és a Magyarországot fenyegető válság lényegét, és ezért képtelen a válásg sikeres kecsegtetésével kezelő programot kidolgozni. Ezért szerinte kudarcot kudarcra halmoz - tudósít a Népszabadság.

A kormányzati logikában az "országválság", a költségvetés válságának képe áll a középpontban, holott nem az államháztartás, hanem a magyar háztartások vannak válságban. Vagyis nem az állam felől kellene gondolkodni, amikor válságkezelésről van szó. A kormány válásgkezelő csomagja úgy tűnik, továbbra sem vállaja a jelentős adócsökkentést, kamatcsökkentést, nem helyezi át a súlypontot a gazdaság fejlesztélsére - állította Orbán Viktor, aki hozzátette:"semmi jóval nem tudta kecsegtetni a köztársasági elnököt".

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.