BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Késések és járattörlés Ferihegyen a francia sztrájk miatt

A budapesti repülőtéri forgalmat is súlyosan érinti a párizsi légiirányítók tegnap meghirdetett sztrájkja.

A budapesti forgalmat is érinti a párizsi sztrájk. A mai 17.55-kor, a Charles De Gaulle párizsi reptérről Ferihegyre érkező AF 22994-es járatot már biztosan törölték, mondta a Világgazdaság Online kérdésére Hardy Mihály, a Budapest Airport vállalati kapcsolatok igazgatója.

A 17.55-kor, a Charles De Gaulle-ról Ferihegyre érkező AF 22994-es járatot már biztosan törölték, mondta Hardy Mihály, a Budapest Airport vállalati kapcsolatok igazgatója. Az AF 1694-es járatnak, szintén a Charles De Gaulle párizsi reptérről, 11.50 –kor kellett volna landolnia Ferihegyen, de „várhatóan egy órát késik ideális esetben” – tájékoztatta lapunkat Hardy Mihály.
 
A 12.50-kor, 17.10-kor és 18.40-kor Ferihegyről induló és a Charles de Gaulle reptérre tartó Air France gépek felszállása attól függ, hogy előtte megérkeznek-e ezek a gépek. Hardy Mihály azt javasolja, hogy az utasok indulás előtt mindenképpen tájékozódjanak a reptér honlapján (bud.hu).
 
A Malév-járatokat nem érinti a két párizsi reptér sztrájkja, tehát egy odatartó, vagy onnan ideérkező Malév-járatot sem töröltek. Kisebb késések előfordulhatnak, de nem jelentős, mondta lapunknak Hegedűs Ádám, a Malév-szóvivője.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.