BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Orbán: elsőként az egészségügyet kell megmenteni!

Miután az egészségügyet mindenki fontosnak tartja, a választás az egészségügyről szóló népszavazás is lesz - hangsúlyozta Orbán Viktor, miután látogatást tett az óbudai Szent Margit Rendelőintézetben.

A Fidesz elnöke elmondta, szeretnék lezárni azt a korszakot, amely "megnyomorította" az egészségügyet, és mindezt nem adminisztratív kényszerrel, hanem az egészségügy számára felkínált perspektívával kívánják elérni. Megjegyezte, jelenleg az orvosok és ápolónők már csak akkor tudnak több teljesítményt elérni, ha látnak maguk előtt célt, közös ügyet, amelyet a kormányzat is komolyan gondol - áll a párt hivatalos honlapján.

Kifejtette, nincs kampány orvosokkal, betegekkel, egészségügyi dolgozókkal, ápolókkal történő találkozó nélkül, amely oka, hogy az egész demokrácia történtét végigkíséri az egészségügyi válság kérdése. Megjegyezte, a látogatás során elmondta a jelenlévőknek, hogy első helyen magát a politikát akarják megváltoztatni. Újságírói kérdésre válaszolva rámutatott, elsőként az egészségügy összeomlását kell megakadályozni.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.