BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

4 százalékos pluszban búcsúzott a BUX - csúcson a forint

A BUX egész nap emelkedett, a vezető részvények közül mindegyik pluszban zárt. A forint is jól teljesített, a frankkal szemben 6 hetes csúcson tartózkodik

A BUX majdnem 4 százalékos pluszban zárta a napot, több mint 25,7 milliárd forintos forgalom mellett, ami meghaladja a 2010-es átlagos 25,4 milliárdos forgalmat. A nap folyamán úgy látszott, hogy a forgalom elmarad majd az átlagtól, de a délutáni rali segítette a forgalom növekedését is.

A vezető részvények közül az OTP teljesített a legjobban, 5550 forinton búcsúzott a részvény a piactól, napon belül 6 százalékot drágult. A MOL 20715 forintba kerül, 5,58 százalékos növekedést elkönyvelve. Az MTelekom 688 forint, 1,92 százalékot drágult, a Richter 45205 forinton zárt, 1,58 százalékot növekedett egy részvény ára.

A friss piaci adatokat itt megtekintheti!

A forint jelentősen erősödött a nap folyamán. A svájci frank 205,19 forintba kerül, az euró 280 forinthoz közelít. Röviddel 5 óra előtt 280,44 forint az euró. A dollárral szemben is pluszban a magyar deviza, 212,9-es szintre gyengült az amerikai fizetőeszköz.

A dollár az euróval szemben is gyengült, 1,317 dollárba kerül az euró a bankközi devizapiacon.

A forint pillanatnyi árfolyamát itt megtekintheti!

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.