BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A devizahiteleseket az mentené meg, ha a Fidesznek lenne gazdaságpolitikája

Egy város fejlődésében a polgármester jövőképe, a beruházások terén szerzett tapasztalata fontos, a pártállása másodlagos a település sikeressége szempontjából – érvel Botka László, Szeged MSZP-s városvezetője a Figyelőnek adott interjúban.

Országos politikában sarkosan fogalmaz, polgármesterként már megengedőbb. Számára a 170 ezer szegedi 170 ezer féle világnézet, értékrend, vélemény a világról – olvasható a Figyelőben.

„Én ebben a néhány pontban egyetlen elemet sem láttam, ami segítene a devizahiteleseknek” – mondta Botka László. „Én azt gondolom, a devizahitelesek megsegítésének egyetlenegy eszköze van: ha a kormány hiteles gazdaságpolitikát folytat. Pontosabban, ha lenne neki gazdaságpolitikája.”

A polgármester elmondta: „a mostani helyzetnek alapvetően az az oka, hogy az elmúlt 4–5 hónapban a Fidesz vagy csak kárt okozott a magyar forintárfolyamnak, vagy pedig a befektetők nem tudják, mi fog történni a következő hónapokban….”

További részletek a holnapi Figyelőben.

Hűvös László, a Fidesz frakcióvezetője

Botka Lászlónak az elmúlt 8 évben nem sikerült megoldani Szeged közbiztonságát veszélyeztető külföldi kamionok által okozott problémát. Az elkerülő út építését folyamatos botrányok övezik, és ma már azt sem lehet tudni, hogy építik-e vagy bontják az M43-as elkerülőt. Szegednek nem olyan polgármesterre van szüksége, aki ha nem tudja megoldani a problémák 90 százalékát, akkor inkább választ magának egy kisebbet, amivel talán meg tud birkózni. Szegednek olyan polgármesterre van szüksége, aki képes felvállalni a Szegedet érintő súlyos problémákat, mint a beruházások csúszása, botrányok kezelése, munkahelyek teremtése, és a pénzügyi stabilitás megteremtése.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.