BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Nyugdíjpénztár: Ennyien döntöttek úgy, hogy maradnak

Elérte a 2 040 főt azok száma, akik úgy nyilatkoztak, hogy a továbbiakban is magánnyugdíjpénztári tagok kívánnak maradni.

Az érintettek január 31-ig nyilatkozhatnak. A teljes körű tájékoztatás érdekében a az elkövetkező napokban több levelet is találhatnak az emberek postaládájukban nyugdíj-ügyben.

Február helyett már most elkezdték postázni a számlaértesítőket a magán-nyugdíjpénztárak, hogy január 30-ig, amíg a tagoknak dönteniük kell az állami rendszerbe való visszalépésről mindenki megkapja a 2010-es egyenlegét – mondta el az MRI-Kossuth Rádiónak Bába Julianna, a Stabilitás Pénztárszövetség elnöke.

A magán-nyugdíjpénztári tagoknak ezekben napokban tájékoztatót küld a nyugdíjbiztosítási főigazgatóság is, melyben többek között az is szerepel, hogy aki továbbra is magánnyugdíj-pénztártag kíván maradni, annak személyesen kell bemennie az ország összesen 36 nyugdíjigazgatóságra.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.