BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Ki lett az év menedzsere?

Idén 18. alkalommal hirdette meg a Menedzserek Országos Szövetsége az Év Menedzsere pályázatot, és 13. alkalommal az Év Fiatal Menedzsere pályázatot. Az Év menedzsere címet Dr. Zsuga János, a Siófokon működő FGSZ Földgázszállító Zrt. vezérigazgatója nyerte el, az Év fiatal menedzsere címet pedig Ifj. Bárány László, a Kisvárdán működő Master Good Kft. ügyvezető igazgatója. A díjak ünnepélyes átadására 2013. február 23-án, a Corinthia Hotel Budapest szálloda báltermében megrendezett XIX. Menedzserbálon került sor.

A Menedzserek Országos Szövetségének jogelődjét, a Gazdasági Vezetők Érdekképviseleti Szervezetét (GÉSZ) Bihari István alapította 1989-ben. A szövetség jelenlegi elnöke Szabó György, a Sanoma Media Budapest vezérigazgatója.

A Menedzserszövetség az egyetlen hazai szakmai szövetség, amely a magyarországi gazdálkodó szervezetek vezetőit, mint természetes személyeket tömöríti. A tagok a magyar gazdaság gyakorlati irányítói közül kerülnek ki, akik kiemelt felelősséget éreznek mind a magyar gazdaság fejlesztésének elősegítéséért és annak innovatív megújításáért, mind a hazai vállalkozások fejlődéséért és egyenrangú kezeléséért, valamint a mind szélesebb körű nemzetközi elismertetéséért.

A Menedzserszövetség 1995-ben indította útjára „Az Év Menedzsere” pályázatot, az „Év Fiatal Menedzsere” pályázatot öt évvel később.
A díjat odaítélő szakmai zsűriben szakmai szövetségek képviselői, nagyvállalatok, bankok, KKV-k felsővezetői, a közszféra képviselői és a gazdasági sajtó neves munkatársai foglalnak helyet, mindig ügyelve a díj szakmaiságának és eszmeiségének megőrzésére.

Az Év Menedzsere díj rangját nem kis mértékben az adja, hogy magát a szakmát, a menedzserséget helyezi a középpontba és pozitív vezetői mintát mutat fel, amely független attól, hogy a vezető, vagy menedzser, a gazdaság mely ágában tevékenykedik.  

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.