BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Fidesz: Magyarország megteheti, hogy stadionokat építsen

A Fidesz szerint Magyarország elég erős ahhoz, hogy véghez vigye fejlesztéseit, ezért tartalmától függetlenül biztosan nem támogatják majd az Együtt-PM stadionstopra vonatkozó javaslatát.

Erről Kocsis Máté, a Fidesz kommunikációs igazgatója beszélt szombaton Budapesten újságíróknak Szabó Tímea, az Együtt-PM társelnöke későbbi sajtótájékoztatójának témájára reagálva.

A kormánypárti politikus szerint Szabó Tímea szövetségének vezetője, Bajnai Gordon a miniszterelnöksége idején jobban tette volna, ha stopot hirdet például a rezsiárak emelkedésének, a "fizetések lenyúlásának", a nyugdíjcsökkentésnek, vagy a nemzeti vagyon elherdálásának.

Kocsis Máté kiemelte: Magyarország ma elég erős ahhoz, hogy csökkentse a lakosság rezsiterheit és a kiskeresetűek adóterheit, emellett biztosítsa az "elmúlt két évtized legnagyobb pedagógusbér-emelését", továbbá kórházakat, kulturális intézményeket újítson fel.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.