BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Ezerszeresnél is nagyobb a túljelentkezés a Ferrarinál

A Ferrarit pályázatok áradata lepte el. A Ferrari Graduate Program keretében kiírt mindössze öt állás betöltésére összesen 5300 pályázat érkezett, mégpedig 23 országból.

Az állások betöltésére neves tanintézetben szerzett végzettség szükséges, a legjobb minősítéssel. A pályázók között olyanok is vannak, akik Oxfordban, a Stanfordon,  a London Business Schoolon, a pekingi Tsinghua Egyetemen, továbbá párizsi, milánói és torinói műszaki főiskolákon végeztek. A sikeres pályázókkal határozatlan időre szóló munkaszerződést kötnek. A Repubblica című olasz lap értesülése szerint első menetben a pályázók közül 96-ot már kiválasztottak, majd további szűrés következik, a legjobbakat aztán Maranellóba hívják meg, ahol a végső kiválasztás történik. A sikeres kiválasztottak áprilisban lépnek munkába.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.