BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Az USA Energetikai Információs Hivatala a nyersolajtartalékok heti változásáról jelent. Legutóbb 3,5 millió hordós emelkedésről számoltak be, amivel 507,6 millió hordóra növekedett a tartalékok szintje.

Az Egyesült Államokban az ADP közléséből kiderül, mennyivel nőtt a foglalkoztatottság az amerikai versenyszférában. A piac arra számít, hogy a januári 205 ezer fős bővülés után most 185 ezerrel nőtt a létszám.

Az Egyesült Államokban a Fed magyar idő szerint este nyolc órakor közzéteszi idei második Bézs-könyvét, amelyben anekdotikus információk alapján mutatja be az amerikai gazdaság év eleji aktuális helyzetét.

Szerdán jelent az Abercrombie & Fitch. A divatcég 1,1 milliárd dolláros bevételt érhetett el a november–januári időszakban, egy részvényre jutó eredménye pedig 99 cent lehetett az elemzői konszenzus szerint.

Közzéteszi gyorsjelentését a Costco Wholesale. A társaság bevétele 28,4 milliárd dollár lehetett a február végén zárult negyedévben, ami 4 százalékos emelkedésnek felel meg az előző év azonos időszakához képest.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.