BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Mario Draghi, az Európai Központi Bank elnöke az Európai Rendszerkockázati Testület (ESRB) elnökeként mond nyitóbeszédet a csoport első éves konferenciáján délután 3 órakor Frankfurtban.

Az eurózóna szeptemberi fogyasztói bizalmi indexét publikálja az Európai Bizottság délután. Augusztusban négyhavi mélypontjára, –8,5 pontra süllyedt a mutató, amihez képest csak kis javulásra számít a piac.

Az USA-ban a használtlakás-értékesítések augusztusi statisztikáját közlik. Júliusban négyhavi mélypontra estek az eladások, 5,39 millió ingatlant adtak el. Most 5,44 milliós forgalomra számítanak a piacon.

Az Egyesült Államokban a múlt héten frissen benyújtott munkanélkülisegély-kérelmek száma is megjelenik. A várakozások szerint 261 ezer új kérelmet adtak be, ami megfelel a négyhetes mozgó átlag szintjének

A Magyar Nemzeti Bank közzéteszi legújabb Inflációs jelentését, melyben friss gazdasági előrejelzéseit ismerteti. A keddi kamatdöntés után az már kiderült, hogy az idei növekedési prognózison nem változtattak.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.