BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Az egyszer használatos műanyagok ellen kampányoltak

A SodaStream International videóban szólította fel az embereket, hogy vegyék ki a részüket a változásból.

Az egyszer használatos műanyagok miatti globális pusztításra hívta fel a figyelmet a SodaStream International videókampánya. A videóban felszólították az embereket, hogy vegyék ki a részüket a változásból és tegyék egyszerűbbé életüket az újratölthető műanyag palackok használatával. A felvételeken az is megjelenik, mi vár az emberiségre, ha a zöld hegyeket és a kéklő óceánokat teljesen beborítja a műanyagszemét.

A műanyagszemét világméretű fenyegetéssé vált, az emberi szervezetre gyakorolt hatásai viszont egyelőre ismeretlenek, de pusztító következménnyel lehet óceánjainkra és a tengeri élővilágunkra

– hangsúlyozta Daniel Birnbaum, a SodaStream ügyvezető igazgatója. Hozzátette: ebben a kampányban szeretnék hallatni a tengeri élőlények hangját. Velük együtt pedig arra szeretnék bátorítani az embereket és a vállalatokat, hogy az egyszer használatos műanyagok helyett térjenek át az újrafelhasználható csomagolásokra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.