BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Hatalmas dugók a magyar autópályákon

Kigyulladt autók és útlezárások szombat reggel a magyar utakon.

Baleset miatt nagy a torlódás az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, Ócsa térségében – közölte az Útinform szombat délelőtt a honlapján. Egy időre megállították a forgalmat a sztrádán, jelenleg a 26-os kilométernél egy sávon halad a forgalom; a torlódás 6-7 kilométeres.

Traffic,Congestion,In,The,Highway,For,Holidays, dugó, autópálya,
Ócsa környékén bedugult az M5-ös autópálya / Fotó: Shutterstock (illusztráció)

A katasztrófavédelem azt közölte, hogy lesodródott az úttestről, és a sztráda melletti bokros részbe csapódott egy személykocsi. A jármű kigyulladt, és mintegy háromszáz négyzetméteren meggyújtotta a környező növényzetet is. A tűzoltók három vízsugárral oltották el a tüzet. 

Az M1-es autópályán, a Hegyeshalom felé vezető oldalon, Biatorbágy térségében korábban több személygépjármű összeütközött. A 23-as kilométernél, mindkét sávban megindult a forgalom. A torlódás 2-3 km.

Az M31-es autópályán, Nagytarcsa térségében, az M0-s autóút felé vezető oldalon, az 1-es kilométernél egy személygépjármű szalagkorlátnak ütközött, valamint egy műszaki hibás gépjármű foglalja el a belső sávot. A forgalom a külső sávon halad.

A 44-es főúton, Cserkeszőlő térségében egy személygépjármű és egy motorkerékpáros összeütközött. A forgalom félpályán halad. A 76-os főúton, Hegyhátsál térségében kigyulladt egy lakóautó. A 79-es kilométernél megsérült az aszfalt, így várhatóan hétfőig félpályás korlátozás van érvényben. A 4-es főúton, Szolnok déli határában, a 99-es kilométernél levő Szent István Tisza-hídon a dilatációs szerkezetet cserélik. A félpályás lezárásnál jelzőlámpa irányítja a forgalmat.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.