BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A hazai cégek nem ismerik eléggé a HR-fejlesztési lehetőségeket

Szomorú tény, hogy a hazai vállalatok nem ismerik eléggé a hazai és az EU humánerőforrás-fejlesztési kínálta lehetőségeket, így nem tudják kihasználni azokat vállalkozásuk menedzselésében.

Magyarországon az Európai Unió humánerőforrás-fejlesztés támogatási politikájának kitűzött céljai a foglalkoztathatóság fejlesztése, az alkalmazkodóképesség javítása, a társadalmi befogadás, részvétel erősítése. Fejlődésünkhöz és a felzárkózáshoz elengedhetetlen, hogy a magyarországi vállalatok jobban megismerjék a hazai és az Európai Unió által társfinanszírozott humánerőforrás fejlesztési (kiemelten a szervezetfejlesztési és felnőttképzési) programokat és jogszabályban biztosított lehetőségeket, és ezeket kihasználva (még hatékonyabban) tudjanak megfelelni a piac által támasztott egyre nagyobb kihívásoknak.

Saját forrás hiányában azonban ez nagyon nehéz. Mégis azok az ügyvezetők, HR vezetők vagy asszisztensek illetve a téma szakértői, akik fontosnak tartják a munkavállalók képességeinek fejlesztését, kompetenciáinak bővítését/erősítését és mindezt a lehető leghatékonyabban, illetve a legkisebb önerő bevonásával kívánják szakszerűen megvalósítani: itt az alkalom! Május 29-én a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskolán részt vehetnek a megoldásokat kereső és bemutató konferencián! További információ: www.bkf.hu

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.