BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Szekfű Balázs lett az év véleményformálója

Az itbusiness leadership award díjat idén a Fornax Zrt., a Megatrend Zrt., a Nav N Go Kft., valamint a Microsoft Magyarország Kft. és a NetAcademia Oktatóközpont Kft. közös pályázata érdemelte ki. Az év véleményformálója Szekfű Balázs lett.

Az itbusiness szezonnyitó fogadásán adták át a magazin kiadója által életre hívott itbusiness leadership award díjat. Immár negyedik alkalommal talált gazdára ez az iparági elismerés. A zsűrinek idén 21 pályaműből kellett kiválasztania a nyerteseket.

A projektfejlesztés – kis- és közepes vállalati kategória nyertese a Nav N Go Kft. lett a piacra idén bevezetett Nav N Go iGO 8 navigációs szoftverrel.

Nagyon erős volt a nagyvállalati mezőny, ahol a termékfejlesztési kategóriában azért esett a választás a Fornax Zrt. pályázatára, mert kiemelkedően robusztus és egyben innovatív megoldást mutatott be. A Fornax által kifejlesztett hibafelismerő és elhárító rendszer (TSS -- Troubleshooting System) hozzájárul ahhoz, hogy a legnagyobb magyarországi távközlési szolgáltató gyorsítsa az esetleges hibák felismerését és elhárítását, ezzel növelje hatékonyságát és javítsa ügyfélkiszolgáló rendszerét.

A Termékfejlesztés – kis- és középvállalati kategória nyertese a Microsoft Magyarország Kft. és a NetAcademia Oktatóközpont Kft. közös pályázata, az Ördöglakat elnevezésű, Windows platformon futó, e-learning alapú it-biztonsági oktatási rendszer lett. Az Ördöglakat oldalán alkalmazott megközelítés segít az informatikusoknak abban, hogy megismerjék és megértsék a számítógépes bűnözők gondolkodásmódját.

Az itbusiness tavaly írta ki első ízben az év ict-véleményformálója díjat. A szavazás során viszonylag hamar kialakult egy hármas élboly, amelyben az ict-világ egymástól meglehetősen távol eső területeinek prominens képviselői között folyt az éles küzdelem, és a győztes végül Szekfű Balázs közgazdász, kommunikációkutató lett. Fő érdeklődési területe a memetika, a hálózatelmélet és az új infokommunikációs technológiák hatása az üzletre és a politikára.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.