BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Startol a Comes With Music szolgáltatás

A Comes With Music kapható lesz egy sor Nokia készülékkel – ilyen a ma bemutatott, új Nokia 5800 XpressMusic, valamint a Nokia N95 8GB és a Nokia 5310 XpressMusic.

A Comes With Music független zenék hatalmas választékát is felvonultatja, köszönhetően a következő kiadókkal kötött megegyezéseknek: a The Orchard (NASD: ORCD), a Beggars Group, az IODA, a Ministry of Sound, a PIAS és a Pinnacle.

Ezek a vállalatok a Universal Music Grouphoz, a Sony BMG Music Entertainmenthez és a Warner Music Grouphoz csatlakoztak a Comes With Music támogatásában. A Nokia megszerzett ezeken kívül zenekiadói jogokat az EMI Music Publishing nevében a CELAS-tól, a Sony/ATV Music Publishing nevében a GEMA-tól, az Universal Music Publishing nevében a SACEM-től, csakúgy mint az MCPS-PRS Hatóságtól.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.