BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Ismét innovációs versenyt hirdet a Henkel

A tavalyi sikeren felbuzdulva idén immár 11 országban hirdeti meg innovációs versenyét a Henkel.

A játékban résztvevő felsőoktatási intézmények hallgatóinak a feladata, hogy dolgozzanak ki egy-egy Henkel mosó-, tisztító vagy testápoló termékkel kapcsolatos innovatív koncepciót, és készítsenek róla egy kétperces videó filmet.

A magyarországi döntőt jövő tavasszal rendezik, ott derül ki, mely csapat képviselheti hazánkat a nemzetközi megmérettetésen. A nemzetközi döntőben nyertes csapat a Karib-szigeteken nyaralhat, ezen kívül a második és harmadik helyezettel együtt eltölthet egy napot a Henkel düsseldorfi központjában, találkozón vehet részt a vállalat elnökével. 

A vállalatról

A Henkel több mint 130 éve gyárt mosó- és háztartási tisztítószereket, kozmetikumokat, illetve ragsztóanyagokat. A cég forgalmának több mint 60 százalékát a fogyasztási cikkek eladása teszi ki, míg csaknem 40 százaléka ipari partnereivel folytatott üzleti tevékenységből származik. A 2007-es pénzügyi évben a Henkel árbevétele 13,074 milliárd euró, üzleti eredménye 1,344 milliárd euró volt. A világ 125 országában több mint 55 ezer alkalmazottal dolgoznak.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.