BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

"Barry itt aludt" - Obamából csinálnak pénzt Hawaii-n

Hawaii lakosságának egy része máris igyekszik meglovagolni a Barack Obama elnökké választásából adódó lehetőségeket. Az üzlet beindult, de egyelőre nem megy olyan jól, mint remélték.

Hawaii-in igyekeznek mindent megtenni, hogy tőkét kovácsolhassanak Barack Obama hírnevéből. Buszjáratot indítottak, amellyel körbeviszik a turistákat, kapható Obama jégkrém, sőt egy „Barry itt aludt” térkép is – tudósít a Politico.

Egyelőre azonban nem megy túl jól az üzlet. Sokan egész megélhetésüket Bush elnök Texas-i nyaralójának közelségére építették, Obama esetében viszont egyelőre nem valósult meg ez a jelenség. Egy buszos Obama-kirándulás 40 dollárba kerül, az üzemeltető egy hónapja fogott a vállalkozásba, de azóta csak heti háromszor nyolc személyt fuvarozott.

A kisbolt, ahol a megválasztott elnök fiatalkorában dolgozott, „obamásította” kínálatát, de az extra édességek sem hoztak nagy sikert. Az üzlet gyengélkedése furcsa, hiszen turisták tömegei fordulnak meg Hawaii-n naponta.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.