BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Győzött Sandra Bullock, Doktor House "lenyomta" Fábryt

A 18-49-es korosztályban a múlt héten a Beépített szépség volt a legnépszerűbb műsor. A megasztár felkúszott a negyedik helyre, a teljes közönség körében pedig a bronzérmet szerezte meg.

A Beépített szépség sikere meglepő, tekintve, hogy a Nielsen mérései szerint játékfilmek ritkán kerülnek a vezető helyekre a hazai nézők körében. Most mégis több mint 861 ezer 18 és 49 év közötti néző volt kíváncsi Sandra Bullockra. Ebben a kategóriában az RTL Klubé a dobogó két további foka is, szokás szerint a Barátok közttel és a Fókusszal.

A Megasztár most a negyedik helyen végzett. Érdekes módon most megelőzte az NCIS a New Yorki helyszínelőket. Doktor House pedig most még Fábry Sándort is "lenyomta" a 18-49 korosztályban.

A teljes közönség tekintetében az élmezőny nem igazán okoz meglepetést, a Megasztár erősítését mutatja, hogy itt is megszerezte a harmadik helyet, legyőzve az eddigi "mumus" Szombati esti lázat, amely csak az ötödik lett a múlt héten. Újra bemelegedett a Széf, ezt mutatja negyedik helyezése.

A top tízet tekintve az RTL Klub továbbra is dominálja a teljes közönséget: mindössze két műsorral verekedte be magát az élmezőnybe a rivális. A már említett Megasztáron a Popdaráló elcsípte a tízedik helyet.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.