BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Minden Malév-járat törölve határozatlan ideig

A Malév határozatlan időre törli járatait a repülőteret üzemeltető Budapest Airport Zrt. munkavállalóinak sztrájkja miatt - közölte a Malév az MTI-vel szerdán délelőtt.

 Tekintettel arra, hogy a repülőteret üzemeltető Budapest Airport Zrt. vezetése hivatalos, kötelező érvényű információt adott ki, hogy a budapesti indulásokat a továbbiakban határozatlan ideig nem képes garantálni, ezért a Malév a Budapestről induló járatainak törléséről döntött - fűzi hozzá a légitársaság közleményben.

Ennek értelmében a Malév határozatlan idejű járattörlése addig tart, amíg ellenkező értelmű hivatalos információt a repülőtér üzemeltetőjétől nem kap. Az érintett utasok jegyét a Malév térítésmentesen átírja egy későbbi Malév vagy oneworld légitársaság által üzemeltetett járatra, a járatok újraindítását követően. További információt a Malév Call Center-től, a 06-40-212121-es számon kaphatnak, illetve a légitársaság www.malev.hu honlapján olvashatnak az utasok. A reggeli órákban a légitársaság még menetrend szerint tudott üzemelni, így 13 budapesti induló és 6 érkező járata pontosan üzemelt.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.