BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Nézni ingyen van - A legjobb luxusajándékok - Galéria

A kanadai CTV összeállított az idei év legdivatosabb luxusajándékainak listáját. A kínálatban autótól karóráig minden szerepel, ezertől 270 ezer dollárig.

Az első helyen szereplő ajándék talán inkább a férfiaknak felel meg, kivéve, ha az Aston Martin DBS-szel együtt magát Daniel Craiget is megvásárolja valaki. James Bond autója 4,3 másodperc alatt 100 km/órára, a V12-es motor hangját pedig egy Bang & Olufsen hangrendszer egészíti ki. Aki megelégszik a kézi váltóval, az megkaphatja 270 ezer dollárért (50,5 millió forint).

Viszont ha klasszikus ajándékot vennénk egy hölgynek, akkor megfelel a Tiffany valamelyik gyűrűje, feltéve, hogy gyémánttal díszített és legalább 18 karátos arany a foglalata. Na jó, a füstkvars-ezüst kombináció már ezer dollért megkapható, de a fenti típus megközelítőleg 9 ezer dollárba (1,7 millió forint) kerül.

Az aktív ajándékok közé tartozik a személyre szabott utazás. A Butterfield & Robinson lehetőséget ad arra, hogy ne csak az úti cél legyen különleges, de minden programot az utazók igényeihez szabjanak az erre szakosodott szakértők. Egy hat napos toszkán kerékpár túra a fenti extrákkal 6 ezer dollárért (1,1 millió forint) elérhető.

Egy Louis Vuitton táska mindig luxust jelent. Nem csak hogy Magyarországon is könnyen elérhető, de mindkét nem számára tökéletes, az új modellek 1200 és 1800 dollár között (224 ezer – 340 ezer forint) kaphatóak.

Egy luxus karóra mindig elegáns ajándék a kütyük korában, közülük is a RADO-t ajánlja a CTV. A Sintra XXL Rosegold Chrono férfi modell 4 100 dollár (767 ezer forint), míg nők számára a Sintra Black Diamond Pave 23 ezer dollár (4,3 millió forint). Utóbbi magas árát az indokolja, hogy 431 fekete gyémánt díszíti a számlapját.

A The Little Black Dress vállalat szolgáltatásával mindenki sztárnak érezheti magát egy időre. A cég személyre szabott öltözködési-, smink tanácsokkal látja el a megrendelőt vagy szükség esetén egy stylist teljesen új imázst is kidolgoz. A "hamupipőke csomag" az ígéret szerint tetőtől talpig megújítja a megrendelőt, mindössze ezer dollárért.

Jó mentőötlet lehet a wellness. Ma már több olyan hálózat működik, amely számos országban felhasználható utalványokat bocsát ki.

A műkincs szintén jó ötlet lehet, feltéve, hogy a szükséges anyagiak mellett találunk olyan galériát, amely hajlandó szakmai tanácsot adni. Ilyen például az ontarioi Art Rental & Sales Gallery, ahol kétszáztól 15 ezer dollárig terjed a műtárgy skála.

Praktikus gondolat, hogy valaki leveszi a az ünnepi főzés terhét a megajándékozott válláról. Ezt teszik a személyes szakácsok: Canadian Personal Chef Associationtől megvásárolhatunk pár hétre való személyre szabott főzést 400 dollárért (75 ezer forint), de akár csak egy alkalomra is megrendelhetjük a chefet, aki kívánságunk szerint a saját lakásunkban készíti el az ételeket.

És végül minek örülne jobban bárki egy hatalmas laposképernyőnél? Persze a luxus kategóriához olyan modellek illenek, mint a Samsung LN46A860, 46 hüvelykes képátlójával, SRS TruSurround. Egy ilyen szupertévé a BestBuy hálózatában 3 200 dollárért (600 ezer forint) kapható.


Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.