BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Tokióban terjeszkedik a Gerbeaud

Február elején kezdődnek meg az átalakítási munkálatok a japán főváros belvárosában nyíló Gerbeaud-ban. A 120 négyzetméteres kávéházat az eredeti Gerbeaud Piros szalonjának mintájára kívánják berendezni, a nyitás júliusra várható – mondta el Pintér Katalin, a Gerbeaud-ház igazgatója.

A klasszikus Gerbeaud-kínálat mellett a tokiói egység igyekszik a japán közönség által kedvelt ízeket is felvonultatni, a cukrászda vezetője Böléné Vlasics Gyöngyi, a Gerbeuad kávéház igazgatója lesz.  cukrászdában mindig lesz jelen magyar mestercukrász, de már hosszú hónapok óta folyik a japán kollégák betanítása is. A nyári nyitás után a Gerbeaud szeptemberben édességboltot is nyit Tokióban.

A Gerbeaud japán partnercége számára egyébként nem ismeretlen a magyar konyha, hiszen ugyanez a cég üzemelteti a Tokaj éttermet Tokióban.

belvárosában nyíló Gerbeaud-ban. A 120 négyzetméteres kávéházat az

eredeti Gerbeaud Piros szalonjának mintájára kívánják berendezni, a nyitás júliusra várható – mondta el Pintér Katalin, a Gerbeaud-ház igazgatója.Turizmus Panoráma - VGO-->

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.