BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Jön az új Sony Ericsson Cyber-shot! Fotó

A számtalan funkcióval rendelkező C903 Cyber-shot™ jó minőségű képek elkészítésére alkalmas, köszönhetően az Arcfelismerő szoftvernek, amellyel egy időben akár három embert is automatikusan egy képre rendezhetünk, és a Smile Shutter™-nek, amely automatikusan felismeri, ha valaki elmosolyodik. A BestPic™ segítségével akár kilenc képet is készíthet sorozatban annak érdekében, hogy a végén csak a legjobb felvételeket tarthassa meg.

“A C903 Cyber-shot™ készülékkel középkategóriás szegmensünk egy  kreatív és stílusos készülékkel gazdagodik – mondta Daniel Sandblom, a Sony Ericsson Nemzetközi Termékmarketing Menedzsere. “A C903 Cyber-shot™ továbbörökíti a Sony Ericsson digitális kamerás mobiljainak funkcióit és az eddigieknél is emlékezetesebb képek elkészítését teszi lehetővé.”

 A C903 Cyber-shot™ funkciói az aGPS segítségével teljesednek ki igazán, hiszen a készülékkel a képeket hozzárendelheti a felvétel helyéhez, vagy akár arra is használhatja, hogy elvezesse otthonához vagy egy szórakozóhelyre.

C903 Cyber-shot™

• Tiszta és nagy felbontású képek automatikus fókusz és az 5 megapixeles kamera segítségével
• A Smile Shutter™ és az Arcfelismerő szoftvernek köszönhetően a képek szereplői molyogoghatnak
• Tekintse meg felvételeit nagyban, a TV-out kábel segítségével
• Ha aGPS-t használ, mindig emlékezni fog a kép készítésének a helyére, vagylátni fogja, hogy hol is van pillanatnyilag

A C903 Cyber-shot™ GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800/1900 valamint UMTS/HSPA 900/2100 hálózatokon működik. 2009 második negyedévétől lesz kapható a kiemelt üzletekben Lacquer Black (fekete) színben, és a későbbiekben esetleg Techno White (fehér) és Glamour Red (piros) színekben.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.