BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Az iPhone-ra is érkezik a Skype

A Skype ma bejelentette: iPhone-on és Blackberryn is elindítja VoIP szolgáltatását. A vállalat ügyvezető igazgatója szerint a felhasználók többsége igényli az Apple okostelefonjára alkalmazott szolgáltatást, ezzel a világ legnépszerűbb webes telefoncége ezzel végleg túllép a számítógépeken.

A Skype az olcsó és könnyen kezelhető internetes telefonálás ígéretével vonzott magához mintegy 400 millió felhasználóját. Scott Durchslag ügyvezető igazgató szerint az ügyfelek egyértelmű igénye, hogy a két legnépszerűbb okostelefonon: az iPhone-on és a Blackberryn is elérhető legyen a VoIP szolgáltatás. A mai bejelentés értelmében az eBay tulajdonában lévő Skype végleg túllépi a PC-ket – jelenti a Reuters.

A Skype korábban már bejelentette: a Nokia, a Google és a Microsoft mobil operációs rendszerét használó mobilokon is elérhető lesz a program, mostanra pedig a skála az okostelefonpiac két hiányzó, legfontosabb szereplőjét is magába foglalja.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.