Claudio Torghele feltaláló szerint az első tesztek során a "Let’s Pizza" népszerűnek bizonyult, ezért hamarosan több európai országban megkezdik forgalmazását. A gép, amelyet a Bolognai Egyetem az Unilever segítségével fejlesztett ki, három perc alatt jut el az alapanyagoktól a kész pizzáig – írja a Reuters. Ráadásul, a gyerekek szeretik az üvegajtón át figyelni, hogyan működik a berendezés.
A gourmet-ket a látvány nem győzi meg, szerintük ugyanis a pizza tisztáját az eredeti recept szerint tizenkét óráig kell keleszteni és háromszáz fokra előmelegített sütőben elkészíteni.
Torghele elismeri, hogy ha valódi íz élményre vágyik, egy pizzériát választ, de – mint mondja – válság idején hasznos, hogy a gépnek köszönhetően kedvező áron (átlag 4 euró) folyamatosan elérhető és megfelelő ízű étel áll rendelkezésre. Az Unilever a tervek szerint a különböző országoknak megfelelő feltéttel forgalmazza majd a készüléket.
Az olasz pizzaszövetség úgy nyilatkozott: a termék egy játék, ami talán népszerű lehet a tengerentúlon, de nem Olaszországban. Mint fogalmaztak, az olaszok megértik a pizzát, amit szinte az anyatejjel szívnak magukba.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.