BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Bemutatták az "iPhone gyilkost"

Vasárnapi kisebb tömegek gyűltek össze az üzletek előtt, hogy elsőként vásárolhassák meg a Palm Pre-t, az új okostelefont, amely a gyártó reményei szerint az Apple iPhone-ja és a RIM BlackBerry-je elől is megkaparinthat egy-egy szeletet a piacból.

A Palm Pre mind a gyártó Palm, mint a mobilszolgáltató Sprint Nextel számára döntő fontosságú. Utóbbi az okostelefon segítségével szeretné visszacsábítani az ügyfeleket az AT&T-től é a Verizon Wirelesstől, előbbi pedig az iPhone-nal és a BlackBerry-vel konkurálna.

 

A Palm Pre vasárnapi bemutatásakor ugyan jóval kisebb volt az érdeklődés, mint az Apple üzletei előtt két éve, sok vásárló mégis úgy nyilatkozott a Reutersnek: az elsők között akarta megvásárolni az "iPhone gyilkosnak" is nevezett készüléket.

A Palm szóvivője szerint az Egyesült Államok több pontján kezdték meg egyszerre az értékesítést, amely olyan sikeres volt, hogy jelenleg már a készletek újbóli feltöltésén dolgoznak. Az időzítés kulcsfontosságú, hiszen a rivális Apple a mai napon mutatja be az új iPhone-t.

Az okostelefon ára a két éves hűségnyilatkozathoz járó 100 dolláros kedvezménnyel 199 dollár (41 ezer forint), ez egy gyengébb képességű iPhone árának felel meg. A Pre 69,99 dolláros (14 500 forint) havi kezdőáron kínál extra szolgáltatásokat, például korlátlan sms-küldést.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.