BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Itt az első webre csatlakozó otthoni nyomtató - Fotó

A HP ma bemutatta a világ első webre csatlakozó nyomtatóját, a TouchSmart Web technológiára épülő HP Photosmart Premiumot.

A webes jellemzőket közvetlenül a nyomtatón nyújtó és TouchSmart technológiával kombináló nyomtató felhasználói PC nélkül is elérhetik a népszerű tartalmakat az érintőképernyőn. A HP Photosmart Premium a HP nyomtatási alkalmazásait futtató, teljesen webalapú nyomtatási platform.

A nyomtatóra előtelepített alkalmazásokon kívül a felhasználók később további alkalmazásokat tölthetnek le az eszközre. Egyetlen ujjmozdulattal böngészhetnek, megtekinthetik a népszerű webhelyeket, és a kiválasztott nyomtatási alkalmazást megérintve testre szabhatják és jól olvasható formátumban bármikor kinyomtathatják a kívánt tartalmat.

Az igény szerinti tartalomszolgáltató platform fejlesztésekor az USA Today, a Google, a Fandango, a Coupons Inc., a DreamWorks Animation, a Nickelodeon, a Web Sudoku és a Weather News Inc. voltak a HP első alkalmazáspartnerei. Az otthoni felhasználók kinyomtathatják az USA Today valós időben frissített és érdeklődés szerint testre szabott napi, heti vagy havi híreit. A Google Maps térképet nyomtat a felhasználók által megadott úticél alapján, a Google Calendar pedig hűtőre vagy falitáblára kitehető heti programot készít számukra. A nyomtató érintésalapú hozzáférést nyújt a családoknak a DreamWorks Animation és a Nickelodeon kifestőihez és sablonjaihoz.

A HP Photosmart Premium 11 centiméteres képátlójú érintőképernyővel rendelkezik – jelenleg ez a legnagyobb LCD kijelző a többfunkciós tintasugaras nyomtatók piacán. A nyomtatás lehetséges WiFi-csatlakozású PC-ről, Bluetooth® eszközről és – a HP iPrint Photo alkalmazással – iPhone™ és iPod Touch™ mobiltelefonokról.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.