BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Kínai mobilok érkeznek Google szoftverrel

Eddig már három kínai vállalat jelezte: A Google Android operációs rendszerével működő mobiltelefonokat dobnak piacra Európában.

A Beyond Radio Technology, egy ismeretlen mobilgyártó vállalat közlése szerint az idén négy partnerén keresztül kezdi meg az Android-alapú telefonok forgalmazását Európában - írja az IDG News Service.

Gobális márkaként jelenik majd meg az ismeretlen készülék, a kínai cég szóvivője azt nem közölte, hogy mely cégek vesznek majd részt a forgalmazásban.

A piacra kerülő készülék 2,8 hüvelykes érintőképernyővel rendelkezik majd. Wi-fi képes lesz, nem támogatja viszont a 3G és EDGE hálózatokat.

Korábban a szintén kínai Huawei Technologies jelentette be, hogy a harmadik negyedévben a T-Mobile felveszik Android mobilját kínálatába. Az elsősorban légkondicionálók és hűtők gyártójaként ismert Haier közölte: szeptemberben mutatja be saját Google-telefonját Franciaországban.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.