BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Gyakornokokat vár a Magyar Telekom az új programjához

Ismét gyakornoki programot hirdet a Magyar Telekom a főiskolások, egyetemisták részére. A társaság gyakornoki programjára aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező, felsőoktatásban tanuló olyan diákok jelentkezhetnek, akik főiskolai (BSc- vagy BA-), valamint egyetemi szintű diplomát adó (MSc- és MA-) képzésen vesznek részt. Az öt hónapos, gyakorlatorientált képzés lehetőséget nyújt arra, hogy a diákok Magyarország legnagyobb telekommunikációs cégénél végezzék el a kötelező szakmai gyakorlatot.

„Célunk, hogy friss tudással gazdagítsuk a céget” – mondta a Telekom gyakornoki programról Somorjai Éva HR-vezérigazgató-helyettes. „Szeretnénk megismerni azokat a fiatalokat, akik a felsőoktatásban tanulnak, legyenek akár másod-, harmadévesek vagy végzősök. A hallgatók számára a céges gyakornoki program heti 20 órás elfoglaltságot jelent. Ez időre részmunkaidős, határozott idejű munkaszerződést köt velük a vállalat, két hónapos próbaidővel. A gyakornokok havi bruttó 75 ezer forintot kapnak, amely a próbaidő letelte után széles körű béren kívüli juttatási csomaggal bővül.

Az első három hét az adott szakterületen való érdemi és tartalmas munkavégzésre készíti fel a fiatalokat. Ezt követően a gyakornokok konkrét, projektszerű feladatokban vesznek részt a különböző funkcionális területeken. Minden gyakornoknak van egy mentora, aki azon túl, hogy segít a beilleszkedésben, rendszeres viszszajelzést ad.

A Telekom gyakornoki program 2010. február 1-jétől indul és június 30-ig tart. Jelentkezni az adatok, önéletrajzok feltöltésével november 20-ig lehet. A pályázók január 20-ig kapnak visszajelzést. VG

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.