BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Az Android arcfelvarrás után Rachel lett – Videó

A Sony Ericsson Xperia nev új mobilja kedden érkezik, de a PC World már a hivatalos bemutató előtt szemügyre vette az Android alapú mobilt.

Az elmúlt hetekben kiszivárogtak az Xperia kezelő felületéről szóló, elvileg belső használatra készített videók, így a szerkesztők előzetesen megtekinthetik, hogy fest a Rachel névre keresztelt szoftver. A Rachel a Google Android operációs rendszerére épülő interfész, a Sony Ericsson a PC World megfogalmazása szerint "ráncfelvarrást" hajtott végre az Androidon.

A szoftvert 480-szor 584 pixeles felbontásra optimalizálták és a kontúrok nélküli, a videók és fotók kezelését hangsúlyozó felület a szerkesztő szerint a Microsoftot idézi. Az indító képernyő négy érintésvezérelt menü elemet tartalmaz.

 

A lap szerint az Xperia sorozat új tagja meggyőző képességekkel rendelkezik majd, ilyen a négy hüvelykes érintőképernyő, a 8 megapixeles kamera, a Wi-Fi és Bluetooth kapcsolat és a GPS. A kiszivárgott hírek szerint a telefont USB csatlakozóval is felszerelik majd. Ami a külsőt illeti, a készülék elsősorban a Motorola Droid modelljére emlékeztet, ami pedig a Razr külső jegyeit vette át.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.