BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Partneri kinevezések az RSM DTM-nél

Három partnert nevezett ki januártól az RSM DTM Hungary Zrt. a társaság szakmai területeinek vezetésére.

Hegedüs Sándor adópartnerként folytatja munkáját a cégnél. A szakember 2008 ősze óta tagja a társaság operatív vezetésének, feladata a cég adó-tanácsadási üzletágának vezetése és fejlesztése, 2009 decemberétől az igazgatóság tagja.

Marczin Mónika 2004 óta tagja a cég operatív vezetésének, és 2007 óta az igazgatóságnak is. A társaság növekvő pénzügyi képviseleti üzletágának kiépítésében, valamint fejlesztésében üzletág-igazgatóként vállalt aktív szerepet, és ő felel a társaság IFRS és US GAAP sztenderdeknek megfelelő könyvelési és reporting megbízatásaiért.

Héhn Miklós 2005 óta tagja az RSM DTM Hungary Zrt. operatív vezetésének, és 2007 óta az igazgatóság tagja is. A korábbiakban üzletág-igazgatóként a számviteli szolgáltatási üzletág tevékenységének szakmai felügyeletéért és irányításáért volt felelős. VG

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.