BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Ingyenesen letölthető a Skype a Nokia okostelefonokra

A Skype és a Nokia ma bejelentette a Skype for Symbian megjelenését, ami egy Skype kliens a Symbian platformos Nokia okostelefonokhoz.

A Skype for Symbian világszerte lehetővé teszi a Nokia okostelefonok felhasználói számára, hogy útközben Skype-oljanak, akár wifin, akár mobil adatkapcsolattal (GPRS, EDGE, 3G).

A szolgáltatás most ingyenesen letölthető az Ovi Áruházból, a Nokia mobiltartalmakat kínáló áruházából.
 
A Skype for Symbian lehetővé teszi a Nokia okostelefonok használói számára, hogy
·         Skype-ról Skype-ra ingyen hívják egymást az egész világon,*
·         spóroljanak a külföldi hívások és SMS-ek díján,
·         egyéni vagy csoportos azonnali üzeneteket küldjenek és fogadjanak,
·         képeket, videókat és egyéb fájlokat osszanak meg,
·         fogadják a meglévő internetes telefonszámukra érkező hívásokat,
·         láthassák a Skype-os kapcsolataik státuszát és elérhetőségét hívás fogadására vagy azonnali üzenetküldésre,
·         a telefon névjegyalbumából könnyen átmásolhatják a neveket és telefonszámokat.
 
A Skype for Symbian fut minden olyan Nokia okostelefonon, amely a Symbian ^1-et, a Symbian platform legújabb verzióját használja. A Skype hamarosan bevezeti ezt a klienst más gyártók, többek között a Sony Ericsson Symbian alapú mobilkészülékeire is.
 
A Symbian globális jelenlétével a Skype közelebb kerül ahhoz, hogy több százmillió Symbian-alapú mobiltelefon felhasználó számára a mindenhol elérhető valós idejű kommunikációs platformmá váljon.”
 
A Skype for Symbian alkalmazás jelenleg a következő érintőképernyős Nokia modellekkel kompatibilis: Nokia N97, Nokia N97 mini, Nokia X6, Nokia 5800 XpressMusic Nokia 5530; és a következő nem érintőképernyős modellekkel: Nokia E72, Nokia E71, Nokia E90, Nokia E63, Nokia E66, Nokia E51, Nokia N96, Nokia N95, Nokia N95 8Gb, Nokia N85, Nokia N82, Nokia N81, Nokia N81 8 Gb, Nokia N79, Nokia N78, Nokia 6220 classic, Nokia 6210 Navigator és Nokia 5320.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.