BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

"Rárepül" az üzleti szoftverekre a Google

A Google közölte: megnyitotta online szoftver üzletét, amelyben az üzleti célú alkalmazásokat értékesíti.

A Google Apps Marketplace több mint 50 vállalat termékével indult útnak tegnap, köztük az Intuit online fizetési nyilvántartó szoftverével – jelentette be a Google termék menedzsere.

Chris Vander Mey az AFP tudósítása szerint úgy nyilatkozott: az integrált üzleti alkalmazások üzlete megkönnyíti a felhasználók és a szoftverforgalmazók számára a könnyebb üzletmenetet a cloud computing korszakában.

Az Apps Marketplace-en megtalálható alkalmazások kompatibilisek a Google által kínált online szoftvercsomagokkal. A keresőóriás szerint több mint 3 millióan használták a Google Apps-et az elmúlt három évben. A szoftverkereskedelem fejlesztésével a Google a Microsoftnak dob kesztyűt, hiszen Redmond elsősorban a számítógépekre telepített alkalmazásokból szerez bevételt, míg a Google az online alkalmazásokra koncentrál.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.