BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Tovább épülhet az M3-as autópálya

A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. eredményt hirdetett az M3-as autópálya Nyíregyháza és Vásárosnamény közötti szakaszának építésére megjelent két külön kivitelezési tenderen.

A Nyíregyháza – 49-es főút közötti 33,8 kilométeres 2x2 forgalmi sávos sztrádára kiírt közbeszerzés nyertese a legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatást tartalmazó érvényes ajánlatot benyújtó C-S-K-K 2009 Konzorcium (vezetője a Colas Hungária Zrt., tagja a Strabag Építő Zrt., a Közgép Építő- és Fémszerkezetgyártó Zrt., és a Kelet – Út Kft.) közel nettó 32 milliárd forint ajánlati árral. Az M3-as 49-es főút - Vásárosnamény közötti 11,9 kilométer 2x2 sávos szakaszának építését pedig a PT M 3 Konzorcium (vezetője a Porr Építési Kft., tagja a Teerag-Asdag Építőipari és Kereskedelmi Kft.) végzi.

A kivitelezési munka szerződéses összege nettó mintegy 8,3 milliárd forint. A beruházások az Európai Unió támogatásával valósulnak meg.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.