BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Csordogálnak a milliárdok a kkv szektorba

A múlt hét végéig csaknem 381 milliárd forint új hitelt hagyott jóvá indulásuktól számítva a vállalkozói programok szerinti hitelek keretében a Magyar Fejlesztési Bank Zrt. A bank május 25-e és május 30-a között 363 millió forintot folyósított a kkv szektor vállalkozóinak, ami a korábban jóváhagyott hitelszerződések teljesítése.

A tavalyi év eleje óta eddig 77,2 milliárd forintot fizetett ki a bank a mikro-, kis- és középvállalkozások hitelkérelmeire.

Az Új Magyarország Vállalkozásfejlesztési, Agrárfejlesztési és az Agrár Forgóeszköz, valamint az MFB Forgóeszköz Hitelprogramok keretein belül további jelentős források állnak még a kkv szektor rendelkezésére.

A bank kkv hiteleinek kedvezményes kamata változatlanul 6 százalék alatt van (3 havi EURIBOR + legfeljebb 5 százalék, 15 éves futamidőre).

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.