BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Tábla PC-n dolgozik a Blackberry gyártója

A The Wall Street Journal jelentése szerint a RIM egy a Blackberryhez kapcsolható tábla PC kifejlesztésével foglalkozik, a készülék az év végén kerülhet a polcokra.

A lapnak nyilatkozó névtelen források úgy tudják, a Blackerry tábla PC-t érintőképernyővel és kicsúsztatható klaviatúrával szerelik fel. A készülék állítólag az iPad-hez hasonló képességekkel rendelkezik majd, ilyen a multi touch, illetve a teljes adatbázis böngészése egy gomb segítségével - jelenti a PC World.

Az informátorok azt is tudni vélik, hogy a táblát 4 gigabájtos memóriával és egy 5 megapixeles kamerával szerelik fel, a PC pedig a Blackberryhez kapcsolva léphet a mobilszolgáltatók hálózatára. A készülék már az év végén piacra kerülhet, csakúgy, mint a Blackberry okos telefon legújabb verziója.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.