BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Ágyban, párnák közt is mehet a PC-zés

A svájci Logitech a napokban olyan egeret mutatott be, amely még olyan puha felületeken is jól használható, mint egy párna, ágy vagy kanapé.

Az eszköz zárt szerkezetű alsó része megkönnyíti a textilanyagon való csúsztatást, és megakadályozza, hogy a szövetből szöszök kerülhessenek az egér érzékelőjébe. A beépített kézfelismerő szenzornak köszönhetően pedig a készülék csak akkor aktív, amikor tényleg szükség van rá.

„Több millió ember használja számítógépét a tévére csatlakoztatva, a hamarosan piacra kerülő egér pedig épp az ehhez kapcsolódó speciális igényeket elégíti ki” – mondja Iklódy Zoltán, a Logitech értékesítési vezetője. Az eszközbe épített görgető megoldás révén hosszú blogok vagy közösségi hírfolyamok is gyorsan és egyszerűen végigpörgethetők. Ha pontosabb léptetésre van szükség, az egér átkapcsolható a szakaszos, soronkénti görgetést lehetővé tevő üzemmódba is. Az eszköz, amely várhatóan 50 euróba kerül, európai piaci megjelenése áprilisra várható.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.