BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Távirányító nélküli TV-n dolgozik a Sony

A Sony egy olyan új televízió kifejlesztésén dolgozik, amely távvezérlő helyett hanggal irányítható.

"Az elmúlt öt évben olyan televíziós technológián dolgoztam, amelyikkel felvehetjük a versenyt Steve Jobsszal. Mostanra elkészült" – ezzel kommentálta az új televízió érkezését Howard Stringer, a Sony vezére. A japán óriáscég számára eljött az idő, hogy robbantson, hiszen jó ideje nem jelentkezett jelentős újítással a tech szektorban és valaha legendás TV-üzletága évek óta gyengélkedik.

A TechCrunch szerint kérdés, hogy a Sony fel tudja-e majd venni a versenyt az Apple-lel, amely valószínűleg Jobs halála után is megvalósíthatja a forradalminak nevezett elképzeléseket a televíziózás megújítása kapcsán. Az almás vállalat valószínűleg egy új, a mobil készülékeket is integráló platformot mutat be televízióra alkalmazva. A portál úgy tudja, hogy a japán rivális távvezérlő nélküli, hanggal vezérelhet televízióval igyekszik felvenni a versenyt.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.