BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

"A menedzserség mint szakma a középpontban"

„Az Év menedzsere díj rangját nem kis mértékben az adja, hogy magát a szakmát, a menedzserséget helyezi a középpontba és pozitív vezetői mintát mutat fel, amely független attól, hogy a vezető vagy menedzser a gazdaság mely ágában tevékenykedik” – mondja a díjról Takács János, a Menedzserek Országos Szövetségének elnöke, az Electrolux Lehel vezérigazgatója.

A pályázaton közvetlenül vagy közvetetten – mások általi előterjesztés, ajánlás alapján – azon magyar menedzserek vehettek részt, akiknek meghatározó szerepük van vállalatuk, vállalkozásuk irányításában és sikereiben, valamint az elmúlt időszakban kimagasló vezetői teljesítményt nyújtottak. Azt az elnök is elismeri, hogy a zsűri nehezen függetlenít attól, hogy a menedzser melyik konkrét cégben tevékenykedik, annak a cégnek milyen éve volt, és sorsa mennyiben függött a menedzsmenttől, és mennyiben a piaci vagy jogi környezettől. Ennek ellenére úgy érzi, az idei díjazottak személyében jó kezekbe kerül ez a rangos díj.

A Menedzserszövetség 1995-ben indította útjára „Az Év menedzsere” pályázatot. „Az Év fiatal menedzsere” pályázatot pedig öt évvel később. A díjat odaítélő szakmai zsűriben szakmai szövetségek képviselői, nagyvállalatok, bankok, kkv-k felsővezetői, a közszféra képviselői és a gazdasági sajtó neves munkatársai foglalnak helyet, mindig ügyelve a díj szakmaiságának és eszmeiségének megőrzésére.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.