BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Hatvanezer látogatót várnak az Utazás kiállításra

Hatvanezer látogatót várnak a 35. Utazás kiállításra, amely március elsején nyílik meg a Hungexpón. Ganczer Gábor vezérigazgató számokkal illusztrálta a rendezvény jelentőségét: 22 ország, 22 ezer négyzetkilométeren, 435 standon állít ki.

A válság jeleit azonban jól mutatja, hogy például 2006-ban 49 állam és 861 kiállító vett részt a rendezvényen. Horváth Gergely, a Magyar Turizmus Zrt. vezérigazgatója elmondta: újdonság, hogy a cég több mint 100 külföldi viszonteladót, végvásárlót hívott meg, a cél: minél inkább eladni számukra Magyarországot. Külön pavilont kap a londoni olimpia, Lengyelország pedig a nyári labdarúgó Európa-bajnokságot népszerűsíti.

Rápolthy Edit kiállításigazgató elmondta, hogy konferenciát szerveznek a belföldi forgalomélénkítésről, ezen belül szó lesz a Széchenyi Pihenő kártya, az Erzsébet-utalvány bevezetéséről. Külön foglalkoznak majd a Malév leállása következtében kialakult légiközlekedési helyzettel is.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.